Våre tjenester

Tømmermester/snekkermester
Vårt firma har egne tømrere og snekkere med fag- og mesterbrev, samt lang erfaring fra krevende prosjekter. Vi bygger alt fra mindre påbygg, eneboliger og forretningsbygg, samtidig som vi har lang erfaring i rehabilitering av gamle og verneverdig og fredede bygninger.


Blikkenslager
Bedriften har egen blikkenslager-avdeling, med ansvarlig for kobbertekking og beslagarbeid. Blikkenslagerne gjør det mulig for oss i Astra å ta på oss prosjekter som setter spesielle krav til bygningsvern, samtidig som vi utfører de vanlige beslagsarbeider.


Mur- og pussarbeider
Firmaet har egne murere med fagbrev. Alle våre ansatte i denne avdelingen har lang erfaring fra yrket. Vi utfører det meste fra flis legging på bad, mur og pussarbeider, arbeider med kalkmørtel på gamle bygg og mineralittpuss.


Maler
Astra har egen maler med ekstraordinær kompetanse i yrket. Vi gjør det meste, fra det tradisjonelle med gulvbelegg til behandling av innvendig vegger og tak, samtidig som vi benytter en del av de gamle maleteknikker.I tillegg jobber vi mye med linoljemaling både inn og utvendig.


Betongarbeider

Astra har egne betongarbeidere, som tar det meste fra ringmurer, fundamenter og gulvstøp på eneboliger / forretningsbygg, opp dammer og mindre kraftstasjoner.


Andre tjenester
Astra har mye eget utstyr fra stilas med tak over tak system, gravemaskin, seksjulinger, sandblåsings utstyr, båt og lift. Alt dette utstyret gjør oss mer fleksible når det kommer til arbeidsoppdrag som er utenom det vanlige.